Spoed verzendingen

Berorgen van goederen in binnen en buitenland

U wil met spoed een poststuk verzenden, bijvoorbeeld een contract dat snel getekent moet wprden of een nabestelling van een klant? Dan is het fijn te weten dat u kunt bouwen op een snelle koeriersdienst zoals die van 10hyou.

En of het nu gaat om belangrijke post stukken, pakketjes of zelf hele pallets voor de koeriersdienst van 10hyou is er geen verschil in een verzending. elke opdracht van wel formaat dan ook zal met de zelfde zorgvuldigheid worden behandeld

De koeriersdienst van 10hyou staat bekent vanwege de drie peilers binnen het bedrijf, flexibiliteit, betrouwbaarheid en service gerichtheid.

Spoed zending zijn bij 10hyou zorgvuldige haastklussen, dit betekent uiteraard dat we snel en zorgvuldig zijn, wij kunnen binnen De regio Antwerpen overal binnen 45 minuten bij u voor de deur staan, de chauffeur pakt het te verzenden object en zal dan in persoon uw verzending afgeven op het door u aangegeven adres. verlies van uw verzending is onmogelijk. Dat geeft rust in uw organisatie.

De Persoonlijke Service Van 10hyou

Bij koerier 10hyou bent u niet een alleen maar een streepjes code, nee, bij ons bent u op de eerste plaats een mens en op de tweede plaats de klant, wij geloven sterk in het persoonlijk onderhouden van contacten met onze klanten. En uit de response die we krijgen blijkt dat onze manier van werken en hoe wij omgaanb met de klanten, zeer geapprecieerd wordt. Vele klanten zijn al jarenlang vaste klant juist omdat we zo down to earth zijn en de klant centraal stellen in alles wat wij doen.

Koerier 10hyouis de koeriersdienst van Vlaanderen en vervoert al uw verzendingen van deur to deur, dit geld niet alleen voor spoed bezorgingen maar uiteraard ook voor onze andere services die wij u te bieden hebben.